UtusanDaily

Monday, 18 November 2013

Misteri Villa Nabila - Apa cerita terkini..!!

Gambar Misteri 23 Remaja Hilang di Villa Nabila, Johor Bahru JB Palsu @ Benar? Cerita & Kisah Terkini?
villa nabila Johor
Berita cerita 23 remaja hilang di Villa Nabila Johor Bahru (JB) : Sekarang tersebar luas di Internet terutamanya di Facebook dan blog Malaysia dikatakan seramai 23 remaja hilang daripada 30 orang remaja yang telah masuk ke Villa Nabila, Johor Baru pada 18 November 2013. Sehinggakan…..
Ada cerita yang mengatakan 23 remaja yang hilang didakwa telah disorok oleh hantu (makhluk halus yang menghuni Villa Nabila, Johor Bahru itu). Itu kata mereka…..
Berita & tersebarnya cerita 23 remaja hilang di Villa Nabila Johor Bahru telah menyebabkan jalan sesak di depan Pantai Lido seawal pagi tadi. Kesesakan telah berlaku dari Jalan Skudai ke Danga Bay dek kerana penyebaran cerita dan kisah 23 remaja hilang ini.

kisah villa nabila johor
Walaubagaimanapun, semakan Berita Semasa terhadap laporan & kenyataan rasmi pihak polis sehingga ke sekarang ini hanya menerima 1 laporan polis mengenai kehilangan anak mereka. Persoalan Berita Semasa yang lain, Kemana perginya 22 keluarga lain??

Gambar Remaja Hilang di Villa Nabila Johor Bahru?

Cerita Villa Nabila Johor 

Laporan tepat yang Berita Semasa perolehi adalah di mana Timbalan ketua Polis Johor Bahru Selatan, Supritendan Abdul Samad Salleh mengatakan, remaja berasal dari Majidee itu dilaporkan keluar dari rumah sejak kelmarin dan tidak pulang sehingga ke hari ini selepas remaja berusia 16 tahun dilaporkan hilang selepas memasuki Villa Nabila, Johor Bahru (JB) berkenaan bersama beberapa rakannya.
Ibu kepada remaja hilang di Villa Nabila Johor ini, Mohd Izzat Izzudin Hussin, 16 tahun telahpun membuat laporan polis di Balai Danga Bay pada pukul 1 pagi tadi 18 November 2013 (isnin)
misteri villa nabila johor

Gambar Sekitar Kejadian Kisah Kehilangan Remaja di Villa Nabila Johor Bahru?

Gambar Hantu Villa NabilaSejarah Villa Nabila
Kisah Villa Nabila BerhantuGambar Villa Nabila Johor
Berita Villa NabilaCerita Hantu Villa Nabila
Bunian Villa NabilaKisah Villa Nabila
Rumah Villa NabilaGambar Villa Nabila
Pembunuhan Villa NabilaKisah Hantu Villa Nabila
Kisah Seram Villa NabilaVilla Nabila Berhantu

1 comment:

  1. Xde kje kot bbdk tuh?
    Duk bkin BENDA sorok..
    Nahai tgk kne culik xpsai..
    BENDA tu jgk kna..

    ReplyDelete

IKLAN BERBAYAR 2

.

Blog Archive