UtusanDaily

Thursday, 10 July 2014

Beringatlah wahai LELAKI & WANITA yang beromen sebelum kahwin..!!


JADIKAN IKHTIBAR PERKARA SEPERTI INI.. SEBAB BEGINILAH YANG ALLAH LARANG DAN KUTUK PERBUATAN MAKSIAT SEBELUM BERKAHWIN.. BENDA SUDAH TERLANJUR DAN BERLAKU SUDAH MENJADI ARANG IANYA SUSAH HENDAK DIPUTIHKAN SEMULA.. JADI BERINGATLAH SEBELUM KENA....

Seorang pengantin lelaki menceraikan isterinya pada malam perkahwinan mereka selepas menerima gambar intim wanita berkenaan daripada bekas kekasihnya.

Pasangan itu meraikan majlis perkahwinan mereka di sebuah hotel apabila pengantin lelaki itu diberi bunga dan sampul mengandungi kad memori di samping nota yang menggesanya melihat gambar isterinya dalam kad itu.

Kerana terkejut selepas melihat gambar itu, dia mengambil keputusan menceraikan isterinya ketika itu juga, lapor akhbar Sabq, memetik cerita seorang pendakwah, Shaikh Ghazi Bin Abdul Aziz Al Shammari. (RIYADH)

Menurut laporan itu, pengantin perempuan dihubungi bekas kekasihnya empat hari sebelum majlis perkahwinannya.

Bekas kekasih wanita itu memaksa mereka bertemu malah mengancam mendedahkan hubungan mereka kepada bakal suaminya jika dia enggan berbuat demikian.

Wanita itu memberitahu bekas kekasihnya agar melupakan hubungan mereka kerana dia mahu menempuh hidup baru bersama suami dan mempunyai keluarga.

Rayuan wanita itu tidak diendahkan malah bekas kekasihnya yang tidak berpuas hati bertindak menghantar bunga bersama gambar pengantin perempuan yang mengakibatkan dia dicerai.

- Agensi

No comments:

Post a Comment

IKLAN BERBAYAR 2

.

Blog Archive