UtusanDaily

Monday, 6 July 2015

Kereta Rosak - Syukur ditemui dengan Abang Towing & Pomen yang jujur serta baik pekertinya


Alamat bengkel bro pojie 019-6405976

Keadaan syiling 10sen yg tselit celah crank sensor tu..manala dtg syiling ni tgh2 highway..

Jom viralkan abg towing ni..harga murah dan berpatutan..kereta sy brakedown kwsan behrang,rmai org berhenti nk tolong,tp xberani nk terima.lepas tow plus towing smpai lembah beringin, sy terpaksa cari towing lain untuk tow ke bengkel.tq abg-abg plus yg tolong mlm tu.. Tolong cover lama jugak kt situ smentara tunggu plus tow. google punya google jumpa no tipon abg anas 012-2888985/ 0173654447 .

Dia towing dr lembah beringin ke bukit beruntung dgn hrga rm60 shaja.itu xpenting,yg penting die tow ke bengkel yg amat berpatutan..nama pomen pojie 019-6405976..waja sy crank sensor patah disebabkan syiling 10sen tselit celah sensor tu.slepas repair jumlah kseluruhan rm220 shaja..sebelum tu ada pomen tawarkan harga rm500,rm600 sekali towing..dan survey2 hrga brg yg dibeli seperti tidak mengambil untung pun dn hnya ambil upah psg..dan masa nk byr, die tiada duit pecah.sy kira2 duit kecik cuma cukup untuk rm215..die pun terus kata kira halal je la rm5..sungguh tharu ngn bro ni..
Nk tukar sensor ni kene buka semua belt.kalo pomen xjujur,confirm die tukar skali semua belt yg ada tu.tp die pun kate belt cantek lg,xyah tukar.

Jadi kalo anda breakdown area tanjung malim,behrang,lembah beringin,bukit tagar,rawang,bukit beruntung,sng cite dr slim river ke sg. Buloh,jgn tunggu lg,call je bro anas 012-2888985/ 0173654447 ..24hours towing service..semoga post ni dpt byr balik rm5.00 yg die halalkan td.musim raya org nak balik kampung ni,save je no towing tu..xrugi space contact dlm hp pun.


Abg towing lain bukan xelok..abg towing lain pun baik juga .cuma rezeki sy terjumpa towing yg ni..rezeki masing2..kipidap abg2 towing semua..byk lg towing yg jujur mcm ni juga.sama2 bantu kami yg sdg dlm kesusahan..

abg towing bantu kami,kami bantu anda.....

SUMBER

1 comment:

  1. T.kasih
    Towing kami sila hubungi 019-6311168 (en jamil@en anas).area rawang@bkt beruntung@tg malim@sg buloh dah yg brdekatan..

    ReplyDelete

IKLAN BERBAYAR 2

.

Blog Archive