UtusanDaily

Wednesday, 15 April 2015

Benarkah ASTRO sedang membekukan Zizan..??


MISS J mendapat tahu pihak Astro sekarang ini telah 'memperlahankan' penampilan Zizan Razak di stesen itu. Atau dalam bahasa mudah Zizan khabarnya dibekukan untuk sementara waktu. Miss J pun risik-risik sebab dia dibekukan di stesen itu.

Tapi yang lebih membuatkan Miss J terkejut apabila tiba-tiba pula nama Zizan dikatakan pelawak yang buat kerja tak senonoh dengan peminat wanita. Ini ekoran gosip panas dalam industri hiburan tentang seorang pelawak yang meminta gambar lucah peminat.

Miss J tidak percaya Zizan pelawak yang dimaksudkan kerana takkanlah Zizan tak tau kesannya. Apa lagi dia orang popular. Tapi di laman sosial khabarnya ada tersebar print screen benda tak senonoh itu.

Dalam kolum Apa Cerita pula, pelawak Tauke menafikan dia pelawak kasanova yang dimaksudkan. Tapi yang menariknya Tauke mendakwa tahu dan kenal dengan pelawak kasanova tersebut.

Tapi kawan Miss J tak dapat menghubungi Zizan untuk mendapat komen mengenai perkara ini. Khabarnya Zizan berada di luar negara, di Indonesia.

Miss J fikir Zizan perlu tampil membuat penafian untuk mengelakkan daripada terus difitnah sebagai pelawak kasanova tersebut. Zizan juga kena menjawab dan menjelaskan bahawa print screen yang tersebar itu bukan daripadanya.

Pada era teknologi maklumat di hujung jari sekarang ini, fitnah boleh dilakukan dan disebarkan dengan begitu mudah. Miss J anggap Zizan difitnah dan tanggungjawab Zizan ialah membersihkan namanya dari fitnah tersebut.

Zizan juga kena menjelaskan dakwaan dia dibekukan oleh Astro buat sementara waktu. Sebagaimana yang diketahui ramai, Zizan mengacara banyak program di Astro tapi tiba-tiba macam sunyi saja tak nampak kelibat Zizan.

Kadang-kadang pengacara popular macam Zizan tentulah penat dan mereka berehat. Ini pun membuatkan orang menganggap mereka kena beku. Sebab itulah kena jelaskan dan jangan lupa menafikan isu print screen itu.

Zizan juga kena menjelaskan dakwaan dia dibekukan oleh Astro buat sementara waktu. Sebagaimana yang diketahui ramai, Zizan mengacara banyak program di Astro, tapi tiba-tiba macam sunyi saja tak nampak kelibat Zizan.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

IKLAN BERBAYAR 2

.

Blog Archive